Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.15

A megbocsátás útja

A megbocsátás útja (Crossroads: A Story of Forgiveness)

szinkronizált amerikai filmdráma, 120 perc, 2007 (12)

 

https://www.youtube.com/watch?v=DSE3vvRnuzA

Egy férfi váratlanul elveszíti a feleségét és a kislányát, amikor azok szörnyű autóbalesetet szenvednek. Eleinte úgy tűnik, hogy az asszony figyelmetlenül kanyarodott ki egy parkolóból, később azonban kiderül, hogy két fiatal gyorsulási versenyt rendezett és talán ez vezetett a tragédiához. A férfi ekkor ádáz csatába kezd az igazáért és azért, hogy megtalálják a bűnös fiatalokat.

A film egy igaz történeten alapul. Felteszi a kérdést; hogy reagálnánk egy hasonló helyzetben.

Bruce Murakami  egy  építési vállalkozó,  felesége, két tizenéves fia és egy lánya van. Felesége gyermekeivel a bevásárlóközpont felé tartanak. Az anya és lánya meghalnak egy  autóbalesetben, utcai autóversenyzés következményeként.
A zavart és dühös Murakami igazságáért harcol. Megbíz egy  ügyvédet, hogy gyűjtsék a bizonyítékot, a tizenéves Justin Gutierrez, a baleset okozója ellen, aki  ezáltal  hosszú börtönbüntetést kapjon.

A bizonyítékok gyüjtögetése közben Murakami rájön, hogy neki meg kell bocsátania Justinnak, azért, hogy ő és a fiai gyógyítást tudjanak találni a fájdalmas tragédia okozta sebeikre.Felismeri, ha tovább ég a gyűlölet a szívében akko ő lesz a harmadik áldozat.

Murakami az engedélyt kéri meg, hogy találkozhasson Justinnal egy személyes beszélgetésen, ahol egy megható konfrontáció történik, és megbocsátással  végződik  a bírósági tárgyalóteremben.

 


A megbocsátás útja
rendező: John Kent Harrison
forgatókönyvíró: Peter Hunziker, Cynthia Riddle, Oliver Goldstick
zeneszerző: Lawrence Shragge
operatőr: Jean Lépine
producer: Andrew Gottlieb
vágó: Henk Van Eeghen

szereplő(k):
Dean Cain (Bruce Murakami)
Peri Gilpin (Erin)
Shiloh Fernandez (Justin Gutierrez)
Julie Warner (Melissa)
Chelah Horsdal (Cindy)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.