Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.06.21

Száll a kakukk fészkére - online film

Száll a kakukk fészkére

Nagy sikerrel vetítették ifjúságom idején ezt a filmet a mozikban.  Megnézve eltöprengtünk a látottakon, hogy talán mi is így élük le életünket?

McMurphy-t kisebb-nagyobb csínytevései miatt elítélik. Büntetését azonban - antiszociális viselkedése miatt - nem a börtönben, hanem egy zártosztályon kell letöltenie, ahol az ápoltak többsége saját külön zárt világában él. McMurphy megpróbál életet vinni az osztály unalmas hétköznapjaiba, megpróbálja kizökkenteni a betegeket apátiájukból és rádöbbenteni őket arra, hogy még ilyen állapotukban is ragaszkodniuk kell alapvető emberi jogaikhoz. Az ápolók azonban nem nézik jó szemmel a lázadást...(fismertető forrása:hu.gloria.tv/)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

p

Paprika János, 2012.06.30 16:27

nézhetetlen. akad, rossz minőségű.

Re:

bacsipista, 2012.06.30 16:40

Eddig nem kaptam ilyen hibajelzést. Igen, valóban akadozik a film, ha gyorsabb a lejátszási sebesség, mint a letöltés. Ha gyenge a gép kevés online film megy végig hibátlanul.
Sajnálom, segíteni nem tudok. De fel van tüntetve a forrás, ahonnan belinkeltem a videót. Javaslom a forráshelyet meglátogatni és ott megnézni a filmet.

-

Gergely, 2012.03.08 23:54

Hogyan egyeztethető össze a keresztény kincskeresés szerzői jog által védett tartalmak feltöltésével? Ja, megvan, ahogyan a Keresztes hadjráratok, ereklyegyujtogetese, nem?

Re: -

bacsipista, 2012.03.09 07:53

Kedves Gergely!

Honlapom filmjei más filmelosztó oldalakról, linkeléssel kerülnek beágyazásra.(jelen film helye a gloria tv) A film nem saját feltöltésem és nem nics tárollva az eoldal szerverein. Amennyiben szerzői jog megsértése miatt eltávolítják úgy honlapomon sem látható a továbbiakban.

A kereszteshadjáratok során visszaéltek Isten nevével, amelyből hiányzott Isten áldása és vezetése.

22 Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
23 És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők. (Máté evangélima).

Kedves Gábor, el kellene dönteni, hogy kincset keresünk, vagy hibát vadászunk.

Üdvözlettel, István

Gyere

Nabucco, 2011.06.28 00:32

Affection Project@GörbeTükör
http://www.fw.hu/nabucco/affection-project/index.php